Yoga weekend retreat

Een beetje verlichting

19, 20 en 21 maart 2021

 

Een beetje verlichting

>>> Bekijk het programma

Wist je dat men in Iran “tijd” ziet als iets dat zich eindeloos voor je uitstrekt, in plaats van iets waar je iedere dag eigenlijk een tekort aan lijkt te hebben?

Tijdens ons ‘Een beetje verlichting’ retreat nemen we je mee naar één van de mooiste plekjes in Zuid-Limburg. Midden in de natuur, op nog geen 2 uur rijden van huis, dompel je jezelf onder in een weldaad aan rust, verwennerij, zeeën van tijd en vooral.. een beetje verlichting.

Het retreat is een minivakantie, een moment om helemaal tot jezelf te komen, je op te laden. De winter achter je te laten en letterlijk een stapje naar het licht – de lente – te zetten. Wat spanning los te laten en weer helder te kunnen denken.

Het woord retreat betekent niet voor niets ‘terugstappen’; naar binnen te stappen, naar jezelf. En de traktatie van deze heerlijke time-out volledig te omarmen.

zorgeloos genieten

All-in

Alles is voor je geregeld, je hoeft nergens aan te denken. Stel je eens voor: geen afleidingen van de dagelijkse sleur, extra tijd om te focussen. Al snel zul je verandering merken in je lichaam en geest. Dit dikverdiende weekend weg laat je verfrist, geinspireerd en diep uitgerust voelen. 

Relax & Recharge

Alles is oké

Elke dag is net anders. Van begin tot eind zorgen we dat je – als je wilt – je geen moment verveelt. Een mini vakantie, vol uitdagende en relaxte lessen en inspirerende workshops. Voor de vroege vogels beginnen we de dag met een extra vroege les en ook na het diner kun je meedoen met een lekkere les. Daarna rol je lekker voldaan je opgemaakte bed in, welterusten.

de Accomodatie

Welkom in ontspanning

Tijdens ons ‘Een beetje verlichting’ retreat nemen we je mee naar één van de mooiste plekjes in Zuid-Limburg vlakbij het Geuldal. Midden in de natuur, op nog geen 2 uur rijden van huis, dompel je jezelf onder in een weldaad aan rust, verwennerij, zeeën van tijd en vooral.. een beetje verlichting.

We houden het graag kleinschalig, de locatie biedt plaats aan maximaal 22 personen.

Er zijn 2 en 3 persoonskamers beschikbaar, en een enkele 1 persoonskamer. Geef dus snel je kamervoorkeur door (en eventueel met wie je wilt delen).

Voor alle niveau’s

Net begonnen met yoga, of doe je al jaren je eigen practice? Dit weekend is voor iedereen. Niet zweverig; vooral bijzonder, memorabel en een kadootje voor jezelf. Of je nu zin hebt om een lekker lang weekend aan alle drukte te ontsnappen, of met vriendinnen zoveel mogelijk wilt leren over yoga – iedereen is welkom.

Alles inclusief

Een weekend voor jou

Het retreat is een minivakantie, een moment om helemaal tot jezelf te komen, je op te laden. De winter achter je te laten en letterlijk een stapje naar het licht – de lente – te zetten. Wat spanning los te laten en weer helder te kunnen denken.

In de prijs inbegrepen:

– 2 overnachtingen

– Welkomstdrankje & snack

– Dagelijks verschillende yogalessen en begeleide meditatie

– Ontbijt, lunch & diner*

– Onbeperkt water, koffie, thee, frisdrank, sappen

– Bedlinnen en handdoeken

– Toeristenbelasting

* Als je speciale dieetwensen hebt, is het een goed idee om dit alvast door te geven bij je reservering.

 

3-persoonskamer

€ 275,- p.p.

2-persoonskamer

€ 300,-  p.p.

1-persoonskamer

€ 350,- p.p.

 

 

LET OP: Heb je gereserveerd? Wij controleren nog even de beschikbaarheid van jouw keuze. Je ontvangt hier uiterlijk 3 dagen na je reservering bericht over. Dan vragen we je om binnen 7 dagen nadat je van ons bevestiging van jouw kamer ontvangt, een aanbetaling van 100 euro te doen. De instructies hiervoor sturen we je bij de bevestiging. Met deze aanbetaling stel je jouw plaats veilig en deze is niet-restitueerbaar. Bij onvoldoende aanmeldingen kunnen we het retreat helaas niet door laten gaan. In dit geval informeren we je voor 20 november 2019 en storten we de aanbetaling terug.

Algemene voorwaarden

Je bent in goede handen

Ons docenten team

Judith de Haas

Judith de Haas

Yoga & pilates docente

Pilates oefeningen hebben ervoor gezorgd dat ik volledig ben hersteld van een hernia. Voor iedereen met rugklachten, er is hoop! 

Audrey Ferrol

Audrey Ferrol

Yoga docente

In mijn leven heb ik twee grote passies, yoga en reizen. Reizen voedt me, geeft inspiratie en nieuwe inzichten. Yoga doet dit ook voor mij.

Esther Boer

Esther Boer

Yoga docente

Yoga gaat niet om de perfecte houding,  maar om inzicht te krijgen in hoe je beweegt, te kunnen voelen wat jouw lichaam nodig heeft en om jezelf toe te staan om te genieten van het moment.