overzicht

Yoga nidra sessies in het Nederlands

Luister een fijne yoga nidra sessie in het Nederlands via YouTube. Elke laatste zondag van de maand is er een live online yoga nidra sessie. Kijk in het rooster wanneer de volgende les is en meld je gelijk aan. 

Yoga Nidra online – Relax & recharge in 20 min

Deze sessie kan je gemakkelijk doen voordat je naar je werk gaat, in je lunch pauze, of vlak voordat je gaat slapen. Na deze sessie ervaar je een diep niveau van ontspanning en is je lichaam beter instaat om zichzelf te herstellen en in balans brengen!

30 min yoga nidra

Yoga Nidra online – Een magische sessie

Deze yoga nidra sessie laat je de kracht en magie van yoga nidra ervaren. Voel de diepe diepe ontspanning van je lichaam en geest.

Yoga Nidra online – Versterk je zelfvertrouwen

Deze yoga nidra sessie helpt je te connecten met je intuïtie, versterkt je zelfvertrouwen, wakkert je enthousiasme aan en vergroot je wilskracht en assertiviteit. Enjoy!

Yoga Nidra online – Kom in balans

Deze yoga nidra sessie helpt je om meer in balans te komen en helpt je om je persoonlijke grenzen aan te geven. Na deze sessie voel je je veilig in je lichaam en in de omgeving waarin je bent en voel je vertrouwen in jezelf en de mensen en wereld om je heen.