Voorjaarsspecials!

Het voorjaar staat voor de deur! Tijd voor de specials. 

Specials 2022

VoorjaarsSpecials!

29 maart | Roll & Release

Bindweefsel zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk lekker in je vel zit. Mits het soepel en gezond is. En daar schort het nog weleens aan. Goed nieuws: we kunnen er zelf iets aan doen!

In deze workshop gaan we aan de slag met een soft foamroller. Met de roller kan je het bindweefsel masseren. Hierdoor wordt het bindweefsel soepel. Je ervaart het effect van de massage meteen. Na de les zit je letterlijk beter in je vel!

Dinsdag 20.00-21.30 uur  Met Esther

10 april | Kennismaking met Stemvork Therapie

Tijdens deze special maak je kennis met de kracht van geluidstrillingen.  De stemvorken maken geluidstrillingen die verlichting kunnen bieden bij klachten als stress, angst, stemmingswisselingen, vermoeidheid, hoofdpijn en buikpijn.

Tijdens deze special maak je kennis met 3 verschillende stemvorken: de Ohm stemvork, de Meester stemvork en de 528 Hz stemvork.

Deze special is heerlijk ontspannen en ervaar je meer balans, vitaliteit en rust in je lichaam en geest.  Al bij de eerste aanraking met de stemvork zul je de weldadige werking ervan ervaren.

Zondag 10.00 – 11.00 uur  Met Regina

Yin yoga xxl woubrugge

12 april | Yin Yoga XXL

‘Is de les nu al voorbij?’ Deze vraag krijg ik vaak na een Yin-les van 75 min. Een yin les duurt net als een massage altijd te kort! Of misschien lijkt de tijd sneller te gaan… Door lang in houdingen te zijn en de tijd te nemen om na te voelen en van de ene naar de andere houding te gaan, doe je in een les relatief weinig houdingen. In een Yin XXL-les van twee uur is er ruimte om meer houdingen te doen, soms wat langer in houdingen te blijven of nog langer na te voelen. We nemen ook wat uitgebreider de tijd voor de openings-meditatie en de eindontspanning.

Dinsdag 20.00 – 22.00 uur
Met Esther

6 en 7 mei | Sound bath

Hmmmmm, ontspan! Alles wat je hoeft te doen is ontspannen liggen of zitten en de prachtige helende klanken hun werk te laten doen.

Een sound bath is een meditatieve ervaring waarbij je wordt ‘gebaad’ in geluidsgolven. Deze golven worden geproduceerd door verschillende bronnen, waaronder helende instrumenten zoals gongs, klankschalen, chakra klankbuizen, oceandrums en rainsticks.

De trillingen zorgen ervoor dat je tot in volledige ontspanning komt.

De kosten van deze special zijn € 19,95.

Vrijdag en zaterdag
20.00 – 21.00 uur
Met Marco

22 mei | Wim Hof Method Fundamentals workshop

In deze workshop doen we krachtige ademhalingsoefeningen, trainen we focus om onze aandacht te versterken, en leggen we de principes uit van blootstelling aan koud water. En last but not least: je krijgt de gelegenheid om een ijsbad te nemen!

Stap uit je comfort zone, leer hoe je in koude kunt zijn op een ontspannen manier en zo je volle potentieel te bereiken. Pas als je het hebt geprobeerd weet je hoe het is!

  • Verhoog je energieniveau
  • Versterk je immuunsysteem
  • Beïnvloed je zenuwstelsel
  • Ontgift je lichaam
  • Leer om je ademhaling te controleren
  • Leer een sterke en gecentreerde focus aan
  • Leer het vermogen om adequaat te reageren in het leven

De kosten van deze special zijn € 99,-

 

Zondag 10.00 uur

Met Raúl

Datum nog niet bekend | Wadlopen

Dit staat hoog op mijn bucketlist! En het lijkt mij fantastisch om deze ervaring samen met jullie te beleven. Wie gaat er mee wadlopen? 

Laat mij even weten of je interesse hebt, dan gaan we samen op zoek naar een geschikte datum!

 

verwacht eind juni

Op zoek naar ontspanning?

Word lid bij The Yoga District!

Een oase van rust en ontspanning, dat is wat je kan verwachten als je bij ons binnen stapt! Nieuwsgierig? Boek nu proefles!