10-weken beginnerscursus

Start met yoga 

Weet je niet zeker of yoga wat voor jou is? Wil je niet de enige beginner zijn in de groep? Of weet je niet waar en hoe je moet beginnen met yoga? Schrijf je dan in voor de ‘Start met yoga’ beginnerscursus van 10 weken.

Yoga is voor iedereen

Start bij het begin

De beginnerscursus is speciaal voor beginners of voor mensen die opnieuw willen starten met yoga.  In tien weken leer je de basis van yoga samen met andere beginners.

stap voor stap

De voordelen van de cursus

  • Leer stap voor stap de belangrijkste houdingen en basistechnieken;
  • Veel persoonlijke aandacht in een kleine groep;
  • Naast het fysieke aspect ook aandacht voor onderwerpen als filosofie, ademhalingstechnieken en de verschillende yogastijlen;
  • Na de cursus weet je precies welke yogastijl het beste bij jou past
  • Doe yoga met mensen die net als jij starten met yoga.

In tien lessen leer je de basis yoga houdingen, verschillende ademhalingsoefeningen en maak je een start met meditatie. Na de cursus kun je instromen in de reguliere yogalessen. De cursus wordt gegeven door ervaren en gepassioneerde yogadocente Audrey Ferrol.

wanneer

Tien donderdagen vanaf 12 september 2019. De les is van 19.30 tot 20.30 uur. In de herfstvakantie (op donderdag 24 oktober) vervalt de les.  

prijs

Voor deze cursus betaal je 99,-. 

waar

Yoga & Pilates studio The Yoga District 

H. de Boerstraat 33, Woubrugge

Aanmelden

Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen aan deze cursus. Om je plek te reserveren meld je je aan via het inschrijfformulier. Je plek is gereserveerd zodra we jouw betaling hebben ontvangen. 

Heb je nog vragen voordat je je wilt aanmelden? Mail mij dan gerust via: info@theyogadistrict.nl

 

mijn missie

Met The Yoga District wil ik yoga en pilates toegankelijk maken voor iedereen. Ik wil je een plek bieden waar je je kunt ontspannen en waar je jezelf weer helemaal kunt opladen.

Bij The Yoga District nemen we de tijd voor je en kan je op je eigen niveau deelnemen aan de ontspannen yoga en pilates lessen.

 

Testimonials

Anderen over ons

The Yoga District, een verrijking voor mijzelf en ons dorp!

Wat een fijne lessen worden er gegeven op een heerlijke locatie! Zelf ga ik drie keer per week en volg verschillende soorten yoga onder deskundige en motiverende leiding van Esther Boer en andere docenten. Zelf ervaar ik meer soepelheid, lenigheid en heb geen rugklachten meer. Ook let ik meer op mijn houding. Eigenlijk zou ik elke dag wel een les willen volgen…kijk er altijd weer naar uit!!

Afke

“Professionele lessen, uitstekende locatie en een te gekke vibe.”

Stephanie

“Ik heb heel wat yoga lessen gehad, maar nog nooit zo professioneel! Echt super vind ik het! Dus alvast dank daarvoor!”

Kirsten

“Alleen even een mailtje om je te laten weten dat ik je lessen op donderdagavond supertof vind. Voor het eerst dat ik de dagen aftel naar een sportavond, en het jammer vind als het voorbij is.”

Marieke

“Bij The Yoga District vind ik de perfecte combinatie tussen fysieke inspanning en mentale rust. De lessen zijn erg afwisselend en ik kan elke week al naar gelang een andere les kiezen. Maar een andere mogelijkheid is om elke week naar dezelfde les te gaan en bijvoorbeeld mijn Ashtanga serie te doen of begeleid te volgen. Ik vind het heel erg fijn dat ook de abonnementen erg flexibel zijn waardoor ik met mijn zeer wisselende werkschema niet het gevoel heb dat ik nodeloos voor lessen betaal. Het inschrijvings-appje zorgt er ook voor dat ik zelfs op de dag zelf nog kan beslissen te gaan. Wat ik echt een super bonus vind is dat er in vakantie perioden extra en speciale lessen kunnen worden gevolgd. Deze lessen komen dan vaak van buiten de studio en zorgen ervoor dat je ook eens kan proeven aan andere yoga of bewegingsvormen. Ik vond de klankschaalsessies een hele leuke afwisseling van de reguliere lessen. Iets wat ik anders waarschijnlijk nooit opgezocht zou hebben.  Esther kent haar leerlingen en weet haar (en de andere) lessen perfect op ons af te stemmen. Ook blijft ze zichzelf en de studio ontwikkelen en uitdagen wat zorgt voor blijvende groei. Voor mij een erg goede fit dus  “

Michelle

“Top yoga studio. Goede persoonlijke en professionele begeleiding. variatie in lesaanbod. En lekker in eigen dorp!”

Corrie

“De studio van The Yoga District voelt als luxe. De mogelijkheden die de studio biedt passen perfect bij mijn drukke baan en soms hectische leven. Het idee dat je bijna elke dag van de week een yoga les kan volgen geeft een gevoel van rijkdom. Door de yoga en pilates lessen die ik volg kan ik veel beter omgaan met de dagelijks stress van altijd moeten en niets willen missen. Ik raad dan ook uit volle overtuiging de pilates lessen van Judith en Lieke aan, de yin yang lessen van Audrey en Esther en natuurlijk mijn favoriete les, de asthanga lessen van Esther. Voor iedereen, zowel beginner als degene die al wat jaartjes bezig zijn is The Yoga District een absolute aanrader! “

Veronique

“Heb Esther in Noordwijk leren kennen als een super enthousiaste yogadocente met veel kennis. En heeft mij met haar Yoga Nidra lessen heel veel rust en energie gegeven. Helaas voor mij is Esther verder gegaan in Woubrugge ( te grote afstand voor mij) met het concept Yogadistrict met een uitgebreid lesaanbod. Gelukkig heeft zij nu ook een podcast Yoga Nidra welke ik dagelijks beluister. Woon je in de omgeving Woubrugge kan ik Yogadistrict van harte aanbevelen. En anders gebruik maken van de online versie Yoga Nidra of Pilates echt top.”

Lyonne

Enkele maanden geleden kwam ik van Amsterdam in Woubrugge te wonen. Ik wilde graag sporten en mij werd yoga aanbevolen. Eerst dacht ik wel dat zweverige is niets voor mij, maar toch heb ik een proefles geboekt. Tot mijn verbazing was er niets zweverigs aan maar trof ik een lerares die met zoveel passie en liefde haar yogalessen geeft, dat ik vrij snel daardoor werd aangestoken.

Ik heb zelf astma en veel last van mijn longen en spieren, maar door deze lessen ben ik nu een stuk leniger en zijn mijn longen een heel stuk beter.

Ik leer zelfs hoe mijn eigen lichaam in elkaar zit en wat ik kan doen om beter met de pijn om te gaan. Nooit gedacht dit ooit te ervaren. Ik hoef veel minder medicijnen te gebruiken en voel me veel beter en dit door yoga. Wie had dat gedacht?! Verder vind ik het erg prettig dat elke les anders is en er zoveel verschillende lessen gegeven worden. Ook worden er vaak workshops gegeven waardoor je alles beter begrijpt en op een andere manier ervaart. Dus echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede en met passie gegeven yogalessen.

Ik had nooit gedacht dat ik zou zeggen nu het vakantie is, dat ik het echt heel erg mis!

Belinda

“The Yoga District is een fantastische yoga studio,waar je in je eigen tempo je lessen kan volgen. Geweldige docenten die je goed begeleiden. Ook worden er geweldige workshops georganiseerd.”

Denice

“Super goede yoga lessen, fijne docenten, professioneel, en een goede sfeer.  Een echte aanrader!!”

Marinda

“Wat een fijne lessen met veel subtiele goede tips! Heerlijk!”

Karin

“Elke dinsdagmorgen een feestje, heerlijk ontspannen lessen van Esther, zonodig ter plekke aangepast aan bv. opspelende rugklachten! En waarachtig, na een uur zijn de klachten aanzienlijk verminderd. Er heerst een prettige sfeer en de lessen zijn elke keer anders. Kortom, een aanrader!”

Carien

“Ashtanga is een heerlijke workout.”

Joanna

” Je kunt elke week kiezen voor een andere yoga of heerlijk elke week naar dezelfde les om jezelf steeds wat te verbeteren. De yoga nidra blijft fantastisch. Heerlijk ontspannen onder begeleiding van Esther haar verhaal.”

Irma

” Je bent een inspiratie voor anderen. Want zelfs in mijn vakantie ben ik zelf thuis met yoga bezig omdat ik je lessen mis!.”

Kirsten