fbpx

Yoga in Oud Ade

Start met yoga

De eerste lessen starten op donderdag 5 september

Lesaanbod

Ontspannen yin yoga en uitdagende ashtanga yoga

Op 5 september starten er twee nieuwe yogalessen in Oud Ade in het Dorpshuis. Een ontspannen yin yoga les gericht op het soepel maken en soepel houden van het bindweefsel en de gewrichten. En een uitdagende ashtanga yoga les waarin de nadruk ligt op concentratie, ademhaling en een flow van yoga houdingen. 

Twaalf lessen tot de kerstvakantie

tijdstip

19.00 uur – 20.15 uur Ashtanga yoga

20.30 uur – 21.45 uur Yin yoga

 

datums 

September  5, 12, 19, 26

Oktober   17, 24

November  7, 14, 21, 28

December  19

 

Locatie

Ons Dorpshuis 

Schoolplein 5

2374 AD OUD ADE

 

Kosten

12 lessen voor 125,-

Met de 12-strippenkaart kan je zowel de yin yoga als de ashtanga yoga lessen volgen. Je kaart is één jaar geldig. Je strippen zijn ook in de yoga & pilates studio in Woubrugge geldig. 

Eerst een keertje komen proefdraaien? Geen probleem, een proefles is altijd gratis. 

 

je bent in goede handen

Gekwalificeerde docent

Esther Boer

Esther Boer

Yoga docent en eigenaresse

Vanaf mijn eerste aanraking met yoga was ik verkocht. Wauw wat vond ik het fantastisch. De gecontroleerde bewegingen, de filosofie, het trainen van je concentratie… Ik vond alles prachtig. Na zelf enkele jaren verschillende vormen van yoga beoefend te hebben, vond ik dat het tijd werd voor verdieping. Die vond ik in een 200 hrs Yoga Alliance certified Ashtanga yoga opleiding. Na deze opleiding volgden er nog vele anderen 🙂 

Yoga heeft mij mooie inzichten gegeven en heeft ervoor gezorgd dat ik ben hersteld van chronische rugpijn. Het gevoel dat yoga mij geeft wil ik graag met jou delen.

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan de lessen!

Testimonials

Anderen over The Yoga District

Bij Yoga District vind ik de perfecte combinatie tussen fysieke inspanning en mentale rust. De lessen zijn erg afwisselend en ik kan elke week al naar gelang een andere les kiezen.

Michelle

Elke dinsdagmorgen een feestje, heerlijk ontspannen lessen van Esther, zonodig ter plekke aangepast aan bv. opspelende rugklachten! En waarachtig, na een uur zijn de klachten aanzienlijk verminderd. Er heerst een prettige sfeer en de lessen zijn elke keer anders. Kortom, een aanrader!

Carien

“Wat een fijne lessen met veel subtiele goede tips! Heerlijk!!”

Karin