fbpx

OVER
The Yoga District

Volg lessen op jouw niveau, onder begeleiding van professionele docenten.

over ons

Persoonlijke aandacht en professionele docenten

Wij willen je een plek bieden waar je je kunt ontspannen en waar je jezelf weer helemaal kunt opladen.

Bij The Yoga District nemen we de tijd voor je en kan je op je eigen niveau deelnemen aan de ontspannen yoga en pilates lessen. Voel je welkom om binnen te lopen voor een proefles.

Je hebt de keuze uit meer dan 10 lessen per week!

Kleine groepen

Ruim lesaanbod

Gekwalificeerde betrokken docenten

Opgericht in

Happy Students

Lessen per week

Max. aantal per les

Betrokken docenten

Ons docenten team

Lieke de Lange

Lieke de Lange

Yoga & pilates docente

Mijn energie deel ik graag met de mensen die mijn lessen volgen. Een stukje actief bezig zijn, maar tegelijkertijd ontspannen en ruimte geven in het moment, zowel aan lichaam als geest. 

Judith de Haas

Judith de Haas

Yoga & pilates docente

Pilates heeft mij enorm geholpen bij het herstel van een hernia. Voor iedereen met rugklachten: er is hoop! Kom een keer meedoen met mijn les!

Audrey Ferrol

Audrey Ferrol

Yoga docente

In mijn leven heb ik twee grote passies, yoga en reizen. Reizen voedt me, geeft inspiratie en nieuwe inzichten. Yoga doet dit ook voor mij.

Esther Boer

Esther Boer

Yoga docente

Yoga heeft mij mooie inzichten gegeven en heeft ervoor gezorgd dat ik ben hersteld van chronische rugpijn. Het gevoel dat yoga mij geeft wil ik graag met jou delen.

ONs lesaanbod

Wij zijn gespecialiseerd in

Yin yoga

Heb je vaak een volle agenda, en kan je wel wat rust en ontspanning gebruiken? Volg dan een heerlijke ontspannen yin les. Je stapt naar buiten met een portie nieuwe energie. 

Pilates

De Pilates oefeningen geven je slanke, sterke spieren.  Je werkt aan het versterken van je buikspieren en onderrug waardoor je houding verbeterd en rugklachten verleden tijd zijn. 

Ashtanga yoga

Ashtanga yoga is een actieve en dynamische yogavorm. Bij Ashtanga yoga vormt de ademhaling de leidraad voor de opeenvolgende yoga houdingen. Je geest komt tot rust en je ontwikkelt een krachtig en flexibel lichaam.

Fascia Release

Fascia is een ander woord voor bindweefsel. In deze les stimuleren we het bindweefsel op verschillende manier om zo sterker en soepeler te worden.

Yoga nidra

De slaap van de yogi’s. In één sessie van 45 minuten haal je 3-4 uur slaap in. Deze les wordt maandelijks ingepland. Hou het rooster in de gaten.

Yoga events

Twee keer per jaar organiseren we het Secret Yogaspot Event. Een heerlijke ontspannen yogamiddag die je niet wilt missen.

Testimonials

Anderen over ons

“Ik heb heel wat yoga lessen gehad, maar nog nooit zo professioneel! Echt super vind ik het! Dus alvast dank daarvoor!”

Kirsten

“Alleen even een mailtje om je te laten weten dat ik je lessen op donderdagavond supertof vind. Voor het eerst dat ik de dagen aftel naar een sportavond, en het jammer vind als het voorbij is.”

Marieke

“Wauw, vanochtend heb ik een pilatesles gevolgd en nu na de les geen centje pijn meer in mijn rug! Dank je wel!”

Esther

Ken jij de ‘after yoga glow’ al?

Heb je weleens gehoord van de ‘after yoga glow’? Het is dat gevoel dat je jaren jonger en vol inspiratie van de yogamat afstapt. Geloof je het niet? Kom eens een les meedoen en ervaar het zelf!