One day online

 Yoga Retreat

Jouw Relax XL dag: 3 eindeloos lange ontspannen yogasessies.

Yin yoga xl woubrugge

Zondag 22 november

Een cadeau voor jezelf

Even pauze, alles stil zetten en niets hoeven doen – hoe lekker klinkt dat! Een minivakantie, het gevoel dat je er even helemaal tussenuit bent, je de boel de boel mag laten en alles goed is? Wij nemen je mee! Midden in de hectiek een hele dag voor jezelf, met alles wat jij nodig hebt om los te laten, diep te ontspannen en je batterij weer op te laden. Je hebt het zó verdiend!

Zondag 22 november, dit is jouw dag: drie eindeloos lange sessies van je favoriete ontspannende yogalessen. Gewoon vanuit je eigen, vertrouwde woonkamer.

 

Het retreat programma

Ultieme ontspanning

Morning Flow XL

10:00 – 11:30 uur

Laat je lichaam en geest langzaam wakker laten worden met subtiele maar krachtige bewegingen tijdens deze Easy Flow sessie.

Deze les is geschikt voor zowel beginners als gevorderde en biedt voor beide een heerlijke manier om jouw verwen dag mee te starten.

De sessie start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Yin Yoga XL

12:30 – 14:30 uur

Een van de meest geliefde lessen uit ons lesaanbod. Deze sessie zorgt ervoor dat alles weer gaat stromen. Blokkades worden opgeheven en je hebt het gevoel dat je de wereld weer aan kunt. Maak de les extra heerlijk door fijne zachte kussens en dekens te gebruiken en trek je meest comfortabele kleding aan!

De sessie start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Yoga Nidra

15:00 – 16:00 uur

En we sluiten af met “de slaap van de yogi’s”. In deze laatste sessie word je meegenomen op een heerlijke ontspannen reis door je lichaam. Sta totaal ontspannen en uitgerust weer van je mat af! 

De sessie start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Hoe het werkt

Ik wil ultiem ontspannen!

Deelnemen is heel eenvoudig. Schrijf je in voor de hele dag of kies uit één van de sessies. Dit doe je zoals gebruikelijk via de app, zoals je gewend bent. 30 minuten voor aanvang van de les vind je de Zoom-link in de app. Tevens ontvang je een bericht met de Zoom-link.

Eén sessie staat gelijk aan 1 strip of je 1x per week abonnement. Met je all-in abonnement kan je deelnemen aan alle sessies. Wil je alle lessen meedoen maar heb je geen all-in abonnement? Dan kun je deelnemen voor 2 strippen of betaal eenmalig €22,50.

Ken jij de ‘after yoga glow’ al?

Heb je weleens gehoord van de ‘after yoga glow’? Het is dat gevoel dat je jaren jonger en vol inspiratie van de yogamat afstapt. Geloof je het niet? Kom eens een les meedoen en ervaar het zelf!